[pb_row][pb_column span="span12"][pb_text width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Door de samenvoeging van diverse specialisten uit de sales-, marketing- en filmwereld is Eindhoven Creative geworden wat het nu is. Enkele jaren geleden tijdens de opkomst van de nieuwe generaties smartphones zoals de Iphone stond de wereld helemaal op zijn kop. Iedereen wilde deze smartphones. Gekker nog, iedereen wilde ook de bijzondere applicaties (apps) op zijn/haar smartphone.
Door de komst van deze smartphones is er dan ook veel veranderd in onze moderne en snelle maatschappij.

[/pb_text][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 1" div_border_width="2" div_border_style="solid" div_border_color="#E0DEDE" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_tab el_title="Tab 1" initial_open="1" fade_effect="no" tab_position="top" appearing_animation="0" ][pb_tab_item heading="SOCIAL MEDIA" ]

Social Media is het trefwoord geworden voor hedendaagse marketeers. En daar zag men bij de Eindhoven Creative (voorheen Animatie Fabriek)dan ook een unieke kans liggen. Via de Social Media zoals Twitter en Facebook hebben wij  dan ook veel nieuwe klanten aan ons portfolio kunnen toevoegen. Gestart met simpele en zeer korte video's voor op de Smartphone is Eindhoven Creative inmiddels gegroeid tot een professioneel multimedia bedrijf met klanten tot ver buiten Europa.

 

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="FACEBOOK" ]

Veel van onze klanten benaderen ons dan ook nog steeds via Twitter,Tumblr en Facebook.  En inmiddels ook via Pinterest. Eigenlijk is het wel bijzonder te noemen dat wij als Eindhoven Creative bekend zijn geworden via de Social Media en niet door b.v. gedrukte pers en of via onze website.

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="GRAPPIGE VIDEOS" ]

Eindhoven Creative  is gestart met het maken van grappige korte flitsers waar de consument zelf de hoofdrol in heeft. Ook onze filmpjes met (varianten op) bekende logo's van de grote filmmaatschappijen uit Hollywood scoorden goed. Zeker ook bij de gebruikers van de moderne smartphones. Nee, geen simplele ringtones meer, maar een flitsende animatie. Maar ook gepersonaliseerde trailers (zoals in de bioscoop) zijn producten die snel hun weg wisten te vinden naar de gebruikers van deze smartphones. Tegenwoordig is ons aanbod vele malen ruimer.

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="WEBVIDEOS" ]

Door de opgebouwde kennis en gebruik makende van de allernieuwste software zijn wij ons verder gaan specialiseren in van het maken van zeer flitsende webvideo's en intro's. Maar dan voor het MKB bedrijf. En dit alles tegen betaalbare en vriendelijke tarieven (webvideo's laten uw klanten in een zeer korte tijd kennis maken met uw bedrijf).

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="TECHNIEKEN" ]

Wij maken gebruik van de modernste visuele technieken om uw bedrijfsnaam, logo en/of boodschap optimaal te presenteren naar uw klanten. Dat kan middels video presentaties (bijvoorbeeld op een beurs) of via Social Media zoals Facebook.

[/pb_tab_item][/pb_tab][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span4"][pb_video el_title="Video 1" video_source_link_youtube="https://youtu.be/PmrjUO7t8S4" video_youtube_dimension_width="500" video_youtube_dimension_height="270" video_youtube_autoplay="0" video_youtube_loop="1" video_youtube_autohide="2" video_youtube_cc="1" video_alignment="center" appearing_animation="fade_in" appearing_animation_speed="medium" video_sources="youtube" ][/pb_video][/pb_column][pb_column span="span4"][pb_video el_title="Video 2" video_source_link_youtube="https://youtu.be/SXVck9GjRDw" video_youtube_dimension_width="500" video_youtube_dimension_height="270" video_youtube_autoplay="0" video_youtube_loop="1" video_youtube_autohide="2" video_youtube_cc="1" video_alignment="center" appearing_animation="fade_in" appearing_animation_speed="medium" video_sources="youtube" ][/pb_video][/pb_column][pb_column span="span4"][pb_video el_title="Video 3" video_source_link_youtube="https://youtu.be/nwGlykjGx0s" video_youtube_dimension_width="500" video_youtube_dimension_height="270" video_youtube_autoplay="0" video_youtube_loop="1" video_youtube_autohide="2" video_youtube_cc="0" video_alignment="center" appearing_animation="0" video_sources="youtube" ][/pb_video][/pb_column][/pb_row]